Storhusholdning

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på kundeservice – kundeservice@bakerbrun.no
Damsgårdsveien 109 A, 5058 Bergen
Tlf. kundeservice 55 34 96 00 • Faks 55 34 96 01

Ole Martin Alsaker
Salgskonsulent
Tlf. 982 93 412

Monica Laastad
Salgskonsulent
Tlf. 928 32 813

Ove Bruntveit
Adm.dir/CEO 
Tlf. 984 82 647

Baker Brun, Solbrød og Hardanger Bakeri leverer brød og kaker til alle anledninger. Oversikt over produktene våre finner du i nettbutikken her.
Du kan også kontakte oss på kundeservice.

Oversikt over noen av våre produkter her:

bakerbrun-logo

Vårt hovedbakeri i Bergen er ett av landets mest velrenommerte bakeri. Her produseres et stort utvalg av ferske baker- og konditorvarer, i tillegg til en omfattende produksjon av frosne deigemner. Her finner du også administrasjonen – med salgsapparat og kundeservice.

 

 

SB_svart_cmyk_payoff

Solbrød er vår produksjonsenhet med 140 års historie som utenom egne utsalg er spesialisert for store volum og som kan levere produkter til dagligvare og institusjonsmarkedet fra anlegget på Kokstad. Effektive produksjonslinjer og Norges største konditori sørger for at alle typer kundebehov kan dekkes.

 

Hardanger_bakeri_logo-NY-web--2015

Bakeriet i Norheimsund ble overtatt av Baker Brun i 1999. Kjent for sine tradisjonsrike og lokalbaserte Hardangeroppskrifter, har dette blitt en suksess. Etter hvert fikk produktene så stor etterspørsel at Hardanger Bakeri nå er vår hovedprodusent av bakervarer til dagligvaremarkedet i regionen. Her produseres også spesielle lett- og ferdigstekte fryseprodukter, som distribueres over hele landet.
Produktkatalogen til Hardanger bakeri