Bergensk grovbrød

Bergensk langebrød og Bergensk Grovbrød er produkter med god og lang tradisjon i Bergen. Langebrød er et lyst brød som inneholder rug, mens grovbrødet inneholder rug i alle varianter, sammalt rug grov, sammalt fin og rug siktet, i tillegg til hvetemel. Visste du at disse brødene er bakt på den opprinnelig ovnen som ble satt inn i bakeriet i 1893? Den store og gode bunnvarmen gir god og sprø skorpe. Vi er stolte av ovnen og vet at selv ikke de nye, fine ovnene våre klarer å gjenskape akkurat de egenskapene.

sammalt RUG (34,4%), HVETEmel (29,4%), vann, HVETEGLUTEN, gjær, salt, maltet og tørket RUG, tørket RUGsurdeig (0,8%), vegetabilsk olje av raps, sukker, emulgator(E472e, E471), enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre)

Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 995 kJ
Energi 235 kcal
Protein 8,5  g
Karbohydrat 43,2  g
herav sukkerarter 2,1 g
Fett 1,8  g
herav mettede fettsyrer 0,4 g
Kostfiber 5,5 g
Salt 1,1 g
  51%
Allergener: Gluten. Kan inneholde spor av Egg, Hasselnøtt, Mandler, Melk, Sesam, Valnøtt