Bergensk Langebrød

Bergensk langebrød og Bergensk Grovbrød er produkter med god og lang tradisjon i Bergen. Langebrød er et lyst brød som inneholder rug, mens grovbrødet inneholder rug i alle varianter, sammalt rug grov, sammalt fin og rug siktet, i tillegg til hvetemel. Visste du at disse brødene er bakt på den opprinnelig ovnen som ble satt inn i bakeriet i 1893? Den store og gode bunnvarmen gir god og sprø skorpe. Vi er stolte av ovnen og vet at selv ikke de nye, fine ovnene våre klarer å gjenskape akkurat de egenskapene.

HVETEmel (40,2%), RUGmel (28,6%), vann, gjær, salt, HVETEGLUTEN, tørket RUGsurdeig (0,7%), sukker, røstet maltmel av HVETE, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), vegetabilsk olje av raps, fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341iii), enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre)

Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 1 039 kJ
Energi 246 kcal
Protein 7,5  g
Karbohydrat 47,9  g
Fett 1,8  g
Allergener: Gluten. Kan inneholde spor av Egg, Hasselnøtt, Mandler, Melk, Sesam, Valnøtt