Baker Brun Pluss

Det skal smake godt å spise sunt!

Baker Brun pluss er en serie produkter med egen­ skaper utover det å smake godt. pluss­produkter gir kroppen et helsemessig pluss; for eksempel mer energi eller bedre fordøyelse. Gode råvarer gir den beste smaken og den sunneste maten. pluss­produktene er ikke tilsatt noe du ikke vet hva er – plussen ligger naturlig i råvarene. Baker Brun pluss er bakervarer som smaker utrolig godt, og som gjør det veldig enkelt å velge sunt og smart til både hverdag og fest.

Rabagast

Et grovbrød som er rikt på D-vitamin og kilde til kalsium.

D-vitamin og kalsium bidrar til å bevare skjelettet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for en god helse. Tre brødskiver for dagen med Rabagast dekker 2/3 av dagsbehovet for D-vitamin og 1/5 av dagsbehovet for kalsium.

Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 858kJ
Energi 203kcal
Protein 7,6g
Karbohydrat 36,6g
Fett 1,8g
67% Allergener: Hvetemel, Fullkornshvete, Havregryn, Hvetekli, Bokhvete, Hvetegluten. Kan inneholde spor av Egg, Melk, Nøtter, Sesam, Soya

Havreklibrød

Av havre lages havregryn, havremel og havrekli. Havre har en nøtteaktig smak som gir god smak til brødet. Det finnes mange gode grunner til å spise mer havre. Et daglig inntak av havre i kostholdet er med på å redusere problemer med overvekt og hjertekarsykdommer. De positive helseeffektene i havre er at den bidrar til å forbedre tarmens mikroflora, samt å redusere innholdet av kolesterol i kroppen. Karbohydratene i havre er den typen som betegnes som langsomme.
Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 871,5 kJ
Energi 205,2 kcal
Protein 7,5 g
Karbohydrat 39,1 g
Fett 2,1 g
64% Allergener: hvete, havre, rug, bygg

Brosteinsbrød

En særdeles saftig smaksopplevelse – og nesten umerkelig ekstra grov. Brødet som er bakt på sammalt hvete og hvetemel, holder seg fersk i mange dager, og er like suverent til hverdags som til helgefrokosten. Sammalt mel betyr at vi bruker hele kornet, både skall og kjerne, og maler det sammen til mel. Sammalt mel og hele korn inneholder mer kostfiber, mineraler og vitaminer enn siktet mel. Grovt mel inneholder mye fiber som fyller opp magen og gir en metthetsfølelse. Fiber fra korn gir næring til bakteriene i tykktarmen, som er viktig for immunforsvaret. Fiber stabiliserer også nivået av blodsukker og kan bidra til å forebygge diabetes 2.
Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 789,7 kJ
Energi 185,9 kcal
Protein 7,3 g
Karbohydrat 35,1 g
Fett 1,8 g
97% Allergener: hvete

Martins Grove

Bakemester Martin Alsaker i Baker Brun har brukt store mengder rug for å lage dette ekstra grove brødet. Sammalt rug, sammalt hvete, havre og solsikkekjerner gir et saftig og kompakt brød med mye smak, som holder deg mett lenge. Energinivået ditt holder seg jevnt lengre, og du blir ikke så fort sliten eller sulten. Det høye fiberinnholdet i Martins Grove bidrar til å holde magen og tarmsystemet i form.
Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 819 kJ
Energi 192,9 kcal
Protein 7,6 g
Karbohydrat 31,6 g
Fett 4 g
100% Allergener: hvete, rug, havre, bygg

Baker Bruns Rugbrød

Bakt på sammalt hvete, sammalt rug, havrekli og strødd med smakfulle solsikkefrø – er dette brødet velgjørende og til glede for fordøyelsen så vel som smaksløker. Brødet er rikt på mineraler og vitaminer, og holder blodsukkeret stabilt i timevis.
Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 827,6 kJ
Energi 195,1 kcal
Protein 7,2 g
Karbohydrat 27,2 g
Fett 6,4 g
100% Allergener: hvete, rug, sesamfrø

Müslibolle

Endelig en bolle som du kan spise med god samvittighet! Müslibollen gir masse energi og ordentlig metthetsfølelse. Proppfull av sunne godbiter som valnøtter, hasselnøtter, rosiner, mandler, gresskarkjerner og tørket frukt. Bollen er også rik på hvetekli og gryn fra rug, hvete, havre og bygg. Müslibollen er det perfekte mellommåltid, og kan nytes som den er eller med sunne påleggsvarianter.
Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 1208,3 kJ
Energi 284,8 kcal
Protein 7,2 g
Karbohydrat 43,8 g
Fett 9 g
26% Allergener: hvete, bygg, havre, hasselnøtter, mandler, valnøtter, myse, egg, melk

Surdeigsbrød m/frø

Langsom heving gir dette sunne surdeigsbrødet ekstra god saftighet, aroma, og holdbarhet. Bakt på hvetemel, solsikkefrø, linfrø, gresskarfrø, havregryn og rugmel – vil du få en unik smaksopplevelse. Ren nytelse med kun et tynt lagsmør. Kornene i dette brødet inneholder vitaminer.
Næringsinnhold pr. 100 g vare
Energi 1036,8 kJ
Energi 244,4 kcal
Protein 10,3 g
Karbohydrat 34,6 g
Fett 7,2 g
24% Allergener: hvete, havre, rug